INTEGRITY Online Hosszabbító használati útmutató

Ezentúl online is igényelheti a lejáró szolgáltatások hosszabbítását a http://hosszabbitas.integrity.hu felületen belépve.

  1. Az online hosszabbító használatához először egy felhasználót szükséges regisztrálni. Ehhez a lejárat értesítő e-mailben lévő linkre kattintva tud felhasználót regisztrálni:
    1000px-Regisztracio

    A nyilvántartásunkban szereplő partnerkódját szintén az értesítő e-mailünkben megtalálja.
    Kérjük, hogy érvényes e-mail címet adjon meg felhasználónévnek, ill. a jelszó legalább 8 karakter legyen, és tartalmazzon kis és nagybetűt, valamint számot is.
    Felhasználó hozzáadása gomb megnyomásával tudja a felhasználót létrehozni.

  2. A felhasználó létrehozását követően a http://hosszabbitas.integrity.hu/login.php oldalon tud belépni:
    1000px-Belepes
  3. A belépést követően a fejlécben található menüben látja a regisztrált felhasználót (egy partnernek csak egy regisztrált felhasználója lehet), ill. a költségviselő partnerkódját és nevét is.
    Az online hosszabbító felületen belépve az alábbi adatokat látja:

    1000px-Kezdolap
  4. szűrés mezőben tud konkrét domain névre rákeresni, ill. a lejárat dátuma alapján is lehet keresni a szolgáltatások között.
    Az online felületen csak a következő félévben lejáró szolgáltatások listáját láthatja, ezekre tud hosszabbítási vagy lemondási igényt jelezni felénk.
    Ha olyan névről szeretne információt kérni, amelyet nem lát a listában, kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz a penzugy@integrity.hu címen.
  5. Szolgáltatások listája mezőben a hosztnév előtti checkboxban tudja kijelölni a hosszabbítani vagy lemondani kívánt domain(eke)t, majd az így kijelölteket a felette lévő Műveletek ablakban tudja igény szerint módosítani:
    • Hosszabbításra jelölöm gomb segítségével a kijelölteket tömegesen tudja módosítani és ezzel 1 éves hosszabbításra kijelölni, vagy
    • Lejáratkor lemondásra jelölöm gomb segítségével a kijelölteket tömegesen tudja módosítani és ezzel lemondásra jelölni.
      1000px-Szolgaltatasok
  6. Ha 1 év helyett több éves hosszabbítást szeretne igényelni, akkor a Hosszabbítás/lemondás lejáratkor oszlopban a hosszabbítani kívánt domain névnél (domainenként külön-külön) a lenyíló listából kérjük szíveskedjen kiválasztani a kívánt időtartamot:
    1000px-Tobbev
  7. Díjszámítás gomb megnyomásával a Fizetendő oszlopban meg tudja nézni a Megrendelés végösszegét.
    1000px-Vegosszeg
  8. A megrendelés mentéséhez kérjük, hogy válassza a Fizetés gombot, mellyel előbb egy összesítő oldalra kerül, ahol ellenőrizheti a nyilvántartásunkban szereplő számlázási és számlaküldési címet, a megrendelt szolgáltatások listáját, és megjegyzést is fűzhet a megrendeléséhez.
    1000px-Fizetes
  9. Fontos, hogyha a korábbiakban megadotthoz képest időközben változtak a számlázási vagy számlaküldési adatok, akkor kérjük, hogy szíveskedjen az új adatokat itt megadni.
    A számlát a megadott számlázási címre fogjuk kiállítani, és ha ettől eltérne, akkor a számlaküldési (postázási) címet is külön kérjük megadni.
    Ha a megrendelt szolgáltatások listáját átnézve még szeretne változtatni a megrendelésen, akkor a Megrendelés elküldése gomb megnyomása előtt teheti azt meg. A böngészőjében a Vissza gomb megnyomásával tud az előző oldalra visszalépni, ahol tudja módosítani a megrendelést.
    Amennyiben szeretne valamilyen egyéb kérést, megjegyzést hozzáfűzni a megrendeléshez, kérjük, hogy a megjegyzés mezőbe legyen szíves azt beírni.

    1000px-Megjegyzes
  10. A Megrendelés befejezéséhez kérjük, hogy nyomja meg a Megrendelés elküldése gombot.
    1000px-Megrendeles

    A sikeres elküldés után egy visszaigazoló e-mailt küldünk a rendeléséről.
    Az e-mailben szerepel a megrendelt szolgáltatások listája és a fizetendő bruttó végösszeg.
    A megrendelésről átutalásos számlát fogunk küldeni, vagy ügyfélszolgálatunkon személyesen is rendezheti a díjat készpénzzel fizetve.

  11. Fontos, hogy egy partnernek csak egy regisztrált felhasználója lehet. Ha a korábbiakban már regisztrált egy felhasználót, akkor a lejárat értesítőben lévő regisztrációs linkre ismételten rákattintva az alábbi üzenetet fogja kapni, és nem tud már újabb felhasználót regisztrálni a partnerkódjához.
    A már regisztrált felhasználónévvel és jelszóval tud a továbbiakban is belépni, de ha elfelejtette volna az adatokat, kérjük forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz a penzugy@integrity.hu címen.
    1000px-Uj_jelszo

Hasznos volt a bejegyzés?

Related Articles