DNS szolgáltatás

Teljes DNS szolgáltatás

A teljes DNS szolgáltatás nálunk fenntartott domainek esetén díjmentes. Máshol fenntartott domainek esetén a szolgáltatás 3000 Ft + áfa éves díj ellenében vehető igénybe.
A DNS szolgáltatás megrendelése az office@integrity.hu e-mail címen lehetséges. A megrendelésnél kérjük adja meg a domain nevet és a beállítani kívánt rekordokat.

Teljes DNS szolgáltatás esetén beállítható névszervereink:

  • dns1.hu (212.52.165.53)
  • dns2.hu (194.149.0.68)
  • dns3.hu (212.52.166.2)

Ügyfélszolgálatunknak tömeges (10db rekord felett) DNS módosítást operátori óradíj (4.000 Ft + ÁFA / óra; megkezdett félóránkét számlázva) ellenében áll módjában végezni.

Másodlagos DNS szolgáltatás

A csak másodlagos DNS szolgáltatás nálunk fenntartott domainek esetén díjmentes. Máshol fenntartott domainek esetén a szolgáltatás 1000 Ft + áfa éves díj ellenében vehető igénybe.
A másodlagos DNS szolgáltatás megrendelése az office@integrity.hu e-mail címen lehetséges. Ehhez kérjük adja meg a domain nevet és a domainhez tartozó elsődleges névszervert!

Másodlagos névszerverként a következő névszerver állítható be:

  • secondary.dns2.hu (195.56.65.10)

A névszerver beállítása esetén a zónatranszfer kérjük engedélyezze a fenti IP címre, valamint ellenőrizze, hogy a tűzfalon engedélyezve van-e a 53-as port (TCP és UDP csomagokra).

Ügyfélszolgálatunknak tömeges (10db felett) Elsődleges névszerver módosítást operátori óradíj (4.000 Ft + ÁFA / óra; megkezdett félóránkét számlázva) ellenében áll módjában végezni.

WebDNS felület

Nálunk fenntartott domain neveknél, amennyiben a névszervereket mi szolgáltatjuk, ügyfeleink használhatják ingyenes WebDNS szolgáltatásunkat. A http://webdns.integrity.hu oldalon Önnek bármikor – Ügyfélszolgálatunk közreműködése nélkül – lehetősége van a saját/Ön költségviselésében lévő domain neveihez tartozó DNS rekordok kezelésére (A, AAAA, CNAME, MX és TXT rekordok felvételére, módosítására, törlésére van lehetőség a felületen). Hozzáférési adatokért kérjük forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz az office@integrity.hu címen.

Hasznos volt a bejegyzés?

Related Articles