Levelező szolgáltatás technikai jellemzői

Rendelkezésre állás

A levelező szolgáltatásunkra éves szinten 99,5% rendelkezésre állást vállalunk.

Robosztus kiszolgálórendszer

Levelezőrendszerünk frontend és backup szerverekből, valamint backup rendszerből és tartalék szerverekből áll. A levélfogadás, küldés, webmailkiszolgálás elkülönül, a rendszer két független hálózatra csatlakozik.

Álnév (Aliasz e-mail cím)

Álneveket is létrehozhat, azaz egy postafiókhoz több e-mail címet is használhat. Egy postafiókhoz maximum 25 álnevet lehet létrehozni. Valamennyi levél, amit álnevére kap, a postafiókjába érkezik be. Levélírásnál a feladó mezőben szintén megadhatja álnevét, a webmail felületen és levelezőprogram használata esetén is. Így gyakorlatilag több e-mail címmel levelezhet, de kényelmesen, egy helyen, egy jelszóval el tudja érni ezeket.

Kibővített e-mail cimek

A Kibővített e-mail címeket is létrehozhat, amit a + jel segítségével tehet meg. Az így kapott ideiglenes címet egy kapcsolathoz rendelve, addig használhatja amíg arra szüksége van (pl.: tesztelek+webbolt@integrity.hu a webboltban való vásárlásig). Amint nincs rá szüksége törölheti is azt a postafiókjából.

POP, IMAP, webmail egyaránt használható

Ha saját gépére letölti leveleit, akkor leginkább a POP protokoll használatát ajánljuk, ha nem, akkor az IMAP-ot, mindemellett a rendszeres IMAP használók számára, alkalmanként még a webmail is hasznos lehet.

Titkosítás (SSL/TLS)

Akár böngészőből, akár levelező szoftverből használja szolgáltatásunkat, minden kommunikációs csatornán biztosítjuk az SSL-t, azaz titkosítást, így biztos lehet benne, hogy a kliense és szervereink között sem jelszavát, sem a küldött, olvasott leveleket nem lehet lehallgatni.

Antivirus és spamszűrés

Automatikusan védjük postafiókját a vírusoktól, és egyéb kártevőktől, valamint egyedileg konfigurálható felületen állíthatja be kéretlen leveinek kezelését.

Egyedi szűrőfeltételek

Számos lehetőség közül választva szűrheti, továbbíthatja leveleit. Címzett, feladó, tárgy mező alapján különféle szűréseket állíthat be, megkönnyítve a postafiókjába érkező levelek átláthatóságát, kezelését.

Leveleit más e-mail címekre átirányíthatja, akár feltételektől függő átirányításokat is alkalmazhat, erre a célra az egyedi szűrőfeltételeket használhatja. Természetesen más helyekről is átirányíthatók levelek az INTEGRITY Mail alatti postafiókokba.

Újabb lehetőségek

A rendszert folyamatosan fejlesztjük, számos újabb lehetőséggel tervezzük bővíteni. Felhasználóink véleményeit, visszajelzéseit rendszeresen kiértékeljük, és a további fejlesztéseink során ezeket is figyelembe vesszük.

Limitek

Levélküldés

Amennyiben smtp.integrity.hu szerverünket szeretné használni levelek küldésére, az alábbi kvótákkal kell számolni:

  • Címzettek száma 50 / levél
(Egy levélben a címzettek – to, cc, bcc – darabszáma összesen.)
  • Összesen elküldött e-mailek száma 250 / 24óra
(24 órán belül a to, cc, bcc címzett összesített darabszáma nem haladhatja meg a 250-et.)
Egy  percen belül maximum 60 küldhető (ugyanúgy a to, cc és bcc összesített száma 60).
  • Küldhető levélméret max. 25 MB (csatolmány maximális mérete ~18 MB)
  • Tiltott kiterjesztések: exe, cpl, lnk, asd, hlp, ocx, reg, bat, com, cmd, dll, vxd, pif, scr, hta, jse, shm, vbx, wsh, wmf, xl, vb, vbe

FIGYELEM! Szerverünk tömeges, vagy automatizált hírlevélküldésre NEM HASZNÁLHATÓ!
A fentiek figyelmen kívül hagyása, illetve be nem tartása a szolgáltatás korlátozását, adott esetben azonnali megszüntetését vonhatja maga után!

Levélfogadás

  • Fogadható levélméret max. 25 MB (csatolmány maximális mérete ~18 MB)
  • Az egy mappában maximálisan támogatott levél darabszám : 10 000
Efölött javasoljuk a levelek almappákba történő elkülönítését.
  • Tiltott kiterejesztések: exe, cpl, lnk, asd, hlp, ocx, reg, bat, com, cmd, dll, vxd, pif, scr, hta, jse, shm, vbx, wsh, wmf, xl, vb, vbe
  • Maximum forward / fiók: 10
  • Maximum alias / fiók: 25
  • Maximum kvóta / fiók: 100GB
  • Minimum kvóta / fiók: 1GB (forward only fiók esetén lehet 0GB)

Hasznos volt a bejegyzés?

Related Articles