Microsoft Outlook 2003

Postafiók létrehozás/beállítás

 1. Első indításkor ez az üdvözlő képernyő fogad minket. Válasszuk ki a Új e-mail fiók hozzáadása opciót majd kattintsunk a Tovább > gombra.
  1o2003
 2. Válasszuk ki a beérkező kiszolgáló típusát. Az INTEGRITY támogatja mind az IMAP mind a POP3 protokollt egyaránt. Majd kattintsunk a  Tovább > gombra.
  2o2003
 3. Írjuk be a
  1. Név: mezőbe a nevünket,
  2. az E-mail cím: mezőbe az e-mail címünket,
  3. Felhasználónév: mezőbe az e-mail címet,
  4. Jelszó: mezőbe a jelszavunkat.
  5. Bejövő üzenetek kiszolgálója mezőbe írjuk be a bejövő kiszolgálónk címét (mail.integrity.hu).
  6. Kimenő levelek kiszolgálója (SMTP): mezőbe pedig írjuk be az internet szolgáltatónk által adott SMTP szerver nevét. Amennyiben nem internetszolgáltatónk SMTP szolgáltatását kívánjuk igénybe venni, akkor használjuk az INTEGRITY által biztosítottat (smtp.integrity.hu).
  7. Majd kattintsunk a Tovább beállítások… gombra.
   3o2003
 4. A felnyíló ablakban válasszuk ki a Kimenő levelek kiszolgálója fület.
  1. Válasszuk ki a A bejövő levelek kiszolgálójával azonos beállítások használata opciót,
  2. amennyiben nem egyezik meg felhasználónév/jelszó páros a bejövő levelekével akkor használjuk a Bejelentkezés a következő adatokkal opciót és töltsük ki a mezőket a megfelelő adatokkal.
  3. Az INTEGRITY SMTP szolgáltatásának használatakor válasszuk a A bejövő levelek kiszolgálójával azonos beállítások használata opciót.
   4o2003
 5. Válasszuk ki a Speciális fület a felnyíló ablakban,
  1. majd a Kiszolgáló portszámai részben pipáljuk be a A kiszolgáló titkosított kapcsolatot (SSL) igényel. pontot mind a bejövő mind a kimenő szerver esetében.
  2. Amennyiben nem az internet szolgáltatója SMTP szolgáltatását veszi igénybe hanem az INTEGRITY SMTP szolgáltatását, akkor a 25-ös port számot át kell írni 465-ös portra. Ezekre a beállításokra azért van szükség, hogy az adataink nagyobb biztonságban legyenek. Ezt követően az adatok SSL által biztosított, biztonságos csatornán haladnak keresztül.
  3. Majd kattintsunk az OK gombra.
   5o2003

Új postafiók létrehozása/beállítása (ha már rendelkezünk postafiókkal az adott programban)

Amennyiben már használjuk a Microsoft Outlook 2003 levelezőklienst, akkor az új postafiókot másképpen kell felvennünk mint első indításkor.

 1. Ezt úgy tehetjük meg, hogy rákattintunk az Eszközök menüre, majd itt a legördülő menüből kiválasztjuk a Fiókok… menüpontot.
 2. Ezek után minden úgy fog történni mint az első indításkor.

Hasznos volt a bejegyzés?

Kapcsolódó bejegyzések