TLD adatmódosítás

Milyen adatokat módosíthatok?

Új megrendelés leadásával (csak adatmódosításként) változtatható meg az igénylő címe, telefonszáma és a kapcsolattartók adatai. A névhez tartozó névszerverek módosítását a kapcsolattartó a regisztráció során megadott e-mail címéről kérheti. Amennyiben az INTEGRITY által nyújtott DNS szolgáltatást veszi igénybe, a zónaadatok módosításához használhatja ingyenes, webes DNS menedzsment felületünket, ahol a mi közreműködésünk nélkül elvégezheti a kívánt módosításokat. Amennyiben még nincs felhasználói neve és jelszava, forduljon hozzánk bizalommal.

A tulajdonos nevében történő változás igénylőváltásnak minősül, melyhez igénylőváltási kérelmet kell leadni a http://online.integrity.hu/ oldalunkon.

A domain név nem módosítható, a helyes nevet újra kell regisztrálni.

Milyen dokumentumokra van szükség az adatmódosításhoz?

A beállítások módosítását elegendő a megadott kapcsolattartó e-mail címről kérnie. Egyéb adatok megváltoztatásához adatmódosítási igényt kell leadnia az OnLine felületünkön.

Mennyibe kerül az adatmódosítás?

Az igénylő címében, telefonszámában történt változások adminisztrációja ingyenes, de tömeges, vagy különösen gyakori adatmódosításnál adminisztrációs költséget számolhatunk fel. Az adminisztratív kapcsolattartó személyének megváltoztatása azonban díjköteles. Árainkról az [árlistánkban] tájékozódhat.

Hasznos volt a bejegyzés?

Related Articles